ΕΣΠΑ
Μηχανήματα Κομποστοποίησης

ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΚΟΜΠΟΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ

Με περισσότερα από 30 χρόνια λειτουργίας στο ενεργητικό της, η GEPA LIFT έχει αναδειχθεί ως ηγέτης στον κλάδο της ανάπτυξης και παραγωγής σύγχρονων συστημάτων κομποστοποίησης.

Για επαγγελματική κομποστοποίηση σε πόλεις και νησιά, εκπαιδευτικά ιδρύματα και νοσοκομεία, εστιατόρια, ξενοδοχεία και σουπερμάρκετ, καθώς και σε μονάδες κτηνοτροφίας, ιχθυοκαλλιέργειας και επεξεργασίας κρέατος, εμπιστευθείτε την GEPA LIFT και διαχειριστείτε τα οργανικά σας απορρίμματα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Οι έμπειροι πωλητές και οι σύμβουλοί μας θα σας βοηθήσουν να βρείτε το σωστό προϊόν για τις ανάγκες σας – μια οικονομικά βιώσιμη και ελκυστική λύση για κάθε σας απαίτηση.

επαγγελματικά μηχανήματα κομποστοποίησης

Αναστροφέας Compost

Η στιβαρή κατασκευή του και τα εξαρτήματα υψηλής απόδοσης

Περισσότερα

Διανομέας Compost

Ένα εξειδικευμένο εργαλείο για διανομή κόμποστ και

Περισσότερα

ΕΝΣΙΡΟΔΙΑΝΟΜΕΙΣ

Θρυμματιστής που μπορεί να διαχειριστεί όλα τα προϊόντα

Περισσότερα

Θρυμματιστές Ελκούμενοι

Οι Θρυμματιστές τύπου SEA έχουν την δυνατότητα να διαχειριστούν

Περισσότερα

Θρυμματιστής επί αυτοκινήτου

Για την ανάπτυξη των σύνθετων μηχανών κλαδέματος και

Περισσότερα

Κόσκινο Compost

Η στιβαρή κατασκευή του και τα εξαρτήματα υψηλής απόδοσης

Περισσότερα

Ομογενοποιητής Μίξερ

Εφαρμογές σε αναμείξεις με ακρίβεια στην ομογενοποίηση χαρακτηρίζουν

Περισσότερα

Επενδύστε στην εξειδίκευση – επενδύστε στην GEPA LIFT

Εδώ θα βρείτε μηχανήματα κομποστοποίησης όπως αναστροφείς, κόσκινα, θρυμματιστές και ομογενοποιητές που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες απαιτήσεις κάθε κλάδου, ειδικά στη γεωργία και την κτηνοτροφία.

Η GEPA LIFT είναι μοναδική στο είδος της σε όλα τα Βαλκάνια: παράγει προϊόντα παρέχοντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες «με το κλειδί στο χέρι», με συστήματα ρομποτικής εφαρμογής σε προϊόντα υψηλής τεχνολογίας που διακρίνονται για την ποιότητα, την άψογη λειτουργικότητα και την άριστη υποστήριξη που τα συνοδεύουν.

Ανακαλύψτε κομποστοποιητές αλλά και θρυμματιστές κλαδιών που τοποθετούνται σε ανυψωτικά καλαθοφόρα, με υδραυλικό σύστημα κλάδευσης, αυτόνομο σύστημα ψύξης για διαρκή λειτουργία, εξοικονόμηση πρώτων υλών ξύλου κ.α.

Ο ιδανικός αναστροφέας κομπόστ βρίσκεται τώρα στη διάθεσή σας από την GEPA LIFT. Επωφεληθείτε από το κυριότερο εργαλείο της κομποστοποίησης για αναστροφή του υλικού και αερισμό, βασική και αναγκαία διεργασία σε ένα τέτοιο σύστημα.

Στην εταιρεία μας θα βρείτε επίσης κόσκινα χώματος για να περνάτε το κομπόστ από τον κάδο σας και να αφαιρείτε τα χοντρά κομμάτια με ευκολία.

Στην κομποστοποίηση, οι κάδοι της GEPA LIFT είναι ιδανικοί για ομογενοποίηση: όσο μεγάλες κι αν είναι οι οικιακές ή οι επαγγελματικές σας απαιτήσεις, τώρα θα ολοκληρώνετε τις εργασίες σας γρήγορα και αποτελεσματικά.

Τέλος, ο κατάλληλος ενσυροδιανομέας θα σας εξασφαλίσει κορυφαία αποτελέσματα και εξαιρετική λειτουργικότητα.

Σήμερα, η διαχείριση των οργανικών απορριμμάτων είναι αναγκαία καθώς μειώνει τη μόλυνση του περιβάλλοντος και δημιουργεί χρήσιμα προϊόντα, όπως το κομπόστ.

Επικοινωνήστε άμεσα με την GEPA LIFT και το εξειδικευμένο προσωπικό μας θα απαντήσει σε κάθε σας απορία σχετικά με το ιδανικό μηχάνημα κομποστοποίησης για τις ανάγκες σας.