ΕΣΠΑ
Ανυψωτικά καλαθοφόρα

ΑΝΥΨΩΤΙΚΑ ΚΑΛΑΘΟΦΟΡΑ

Εμπιστευθείτε τα ανυψωτικά καλαθοφόρα της GEPA LIFT και επωφεληθείτε από την προηγμένη τεχνολογία, την υψηλή ποιότητα και τη βέλτιστη απόδοση των μηχανημάτων μας για κάθε σας ανάγκη.

Ανακαλύψτε σήμερα τις πιο οικονομικές, αξιόπιστες και καινοτόμες λύσεις ανύψωσης και επενδύστε σε κορυφαία ανυψωτικά μηχανήματα που παράγονται σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα και ελέγχονται από διαπιστευμένες εταιρείες.

Πρωταρχικός στόχος της εταιρείας μας είναι η κατασκευή καλαθοφόρων ανυψωτικών οχημάτων για ολοκληρωμένες λύσεις ασύγκριτης απόδοσης, ασφάλειας και αξιοπιστίας σε μηχανήματα με υψηλή επικινδυνότητα.

καλαθοφόρα ανυψωτικά οχήματα κατασκευασμένα από την εταιρία GEPA LIFT
ανυψωτικά καλαθοφόρα τηλεσκοπικά Gepa Lift
ανυψωτικό μηχάνημα καλαθοφόρο
ανυψωτικά καλαθοφόρα προς πώληση
καλαθοφόρα οχήματα Gepa Lift
καλαθοφόρα ανυψωτικά τηλεσκοπικού τύπου
ανυψωτικά μηχανήματα για αγορά
κατασκευη καλαθοφορων ανυψωτικων οχηματων

Ειδικού Τύπου

Τα ανυψωτικά καλαθοφόρα ειδικής χρήσης διακρίνονται

Περισσότερα

Καλαθοφόρα

Τα ανυψωτικά καλαθοφόρα διακρίνονται για την λεπτομέρεια

Περισσότερα

Στηριχθείτε στην τεχνογνωσία της GEPA LIFT

Τα μηχανήματα ανύψωσης της GEPA LIFT διακρίνονται για τη λεπτομέρεια στον σχεδιασμό τους, την ποιότητα κατασκευής τους και την ευκολία χειρισμού. Ο βασικός διαχωρισμός τους γίνεται βάση του τύπου, της διάταξης των δοκών αλλά και του τρόπου ανύψωσης για να ανταποκρίνονται σε όλες τις σύγχρονες απαιτήσεις.

Εδώ θα βρείτε ανυψωτικά μηχανήματα προς πώληση, αρθρωτού ή τηλεσκοπικού τύπου, που χαρακτηρίζονται από τη στιβαρή κατασκευή τους ενώ παράλληλα η GEPA LIFT διαθέτει πυροσβεστικά καλαθοφόρα αλλά και αντιηλεκτροπληξιακά μηχανήματα – αγοράστε καλαθοφόρο για ηλεκτρολογικές εργασίες με μόνωση έναντι τάσης ρεύματος 5000V!

Ένα καλαθοφόρο όχημα διαθέτει στάνταρ εξοπλισμό που περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, ηλεκτρονικό αναλογικό χειριστήριο στο καλάθι εργασίας και στη βάση για τον πλήρη έλεγχο του μηχανισμού, χειριστήριο έκτακτης ανάγκης με τις πληροφορίες και σύστημα διάγνωσης βλαβών, αυτόματο σύστημα εντοπισμού θέσης, αυτόματη επιστροφή στη βασική θέση, λειτουργία μνήμης, ζύγιση καλαθιού κ.α.

Προαιρετικά, το καλαθοφόρο ανυψωτικό που θα επιλέξετε μπορεί να περιλαμβάνει πλευρικά τοιχώματα αλουμινίου, περιστρεφόμενο καλάθι, υδραυλικό σύστημα με βιο-υδραυλικό λάδι ακόμα και Teleservice, με απομακρυσμένη ανάγνωση και έλεγχο των δεδομένων GEPA LIFT!

Για όλους τους επαγγελματίες που χρειάζονται λύσεις με εξαιρετική απόδοση και ανθεκτικά εξαρτήματα, η εταιρεία μας έχει τις απαντήσεις.

Βρείτε το κατάλληλο ανυψωτικό μηχάνημα για αγορά στην GEPA LIFT και επενδύστε σε πιστοποιημένα προϊόντα από διαπιστευμένους φορείς.

Το πελατολόγιο μας είναι διευρυμένο σε πανελλήνιο επίπεδο, πέρα από το Δημόσιο και τους ΟΤΑ, με ένα δίκτυο συνεργατών που δραστηριοποιούνται στον τομέα της πώλησης, εξυπηρέτησης, ανταλλακτικών και service για να ανταποκρίνεται σε κάθε σας ανάγκη.

Τα ανυψωτικά καλαθοφόρα της GEPA LIFT βρίσκονται στην αιχμή της ανάπτυξης και της καινοτομίας. Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας για να μάθετε περισσότερα!