ΕΣΠΑ
Συστήματα διαχείρισης απορριμμάτων

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ

Αν ψάχνετε την πιο αποδοτική λύση διαχείρισης και αποκομιδής απορριμμάτων αλλά και ανακύκλωσης, οι υπόγειοι κάδοι προσφέρουν πολλαπλά οφέλη έναντι άλλων συμβατικών μεθόδων.

Επενδύστε σήμερα στον κατάλληλο εξοπλισμό για Δήμους από την GEPA LIFT και επωφεληθείτε από την πληθώρα πλεονεκτημάτων – μεταξύ άλλων, οι υπόγειοι κάδοι συμπίεσης μειώνουν δραστικά τα λειτουργικά έξοδα ενώ ταυτόχρονα βοηθούν το περιβάλλον!

Πιο αναλυτικά, το οικονομικό όφελος για τους Ο.Τ.Α. είναι πάνω από 90% καθώς η αποκομιδή από απορριμματοφόρο πραγματοποιείται κάθε 7 έως 12 ημέρες – για παράδειγμα, oι βυθιζόμενοι κάδοι απορριμμάτων μπορούν να δεχθούν συμπιεσμένα απορρίμματα αρχικού όγκου έως 10m3, δηλαδή κάθε κάδος 1100lt μπορεί, ουσιαστικά, να χωρέσει πάνω από 8 συμπιεσμένους κάδους των 1100lt!

συστήματα διαχείρισης απορριμμάτων και βυθιζόμενοι κάδοι για Δήμους και Ο.Τ.Α.
βυθιζόμενοι κάδοι συμπίεσης από την Gepa Lift
βυθιζόμενοι κάδοι για διαχείριση απορριμμάτων

Βυθιζόμενα συστήματα

Οι υπόγειοι κάδοι της GEPA LIFT

Περισσότερα

Βυθιζόμενα συστήματα με διαβαθμισμένη συμπίεση

Οι βυθιζόμενοι κάδοι διαβαθμισμένης συμπίεσης

Περισσότερα

Υπόγειοι κάδοι μικροαπορριμμάτων

Τα συστήματα ΒΝ είναι η ιδανική λύση για την ρίψη μικρών

Περισσότερα

Γιατί να επενδύσετε στα Συστήματα Διαχείρισης Απορριμμάτων της GEPA LIFT

Οι κάδοι συμπίεσης απορριμμάτων συμβάλλουν δραστικά στην προστασία του περιβάλλοντος καθώς, μειώνοντας τα δρομολόγια, μειώνουν και την ατμοσφαιρική ρύπανση που προκαλείται από τα χιλιάδες πετρελαιοκίνητα απορριμματοφόρα που κινούνται καθημερινά.

Επιλογές όπως οι κάδοι συμπίεσης απορριμμάτων διευκολύνουν, επίσης, τη ζωή των πολιτών ενώ ταυτόχρονα παραμένουν αισθητικά άρτιοι και συμβάλλουν στη εύρυθμη λειτουργία πόλεων, νησιών, νοσοκομείων, ξενοδοχείων, πανεπιστημίων κ.α.:

  • Όλες οι λειτουργίες των εξωτερικών στελεχών για την συλλογή ανακυκλώσιμων και σύμμεικτων υλικών είναι προσιτές στους χρήστες (παιδιά, ηλικιωμένους, ΑΜΕΑ).
  • Τα υλικά τους αντέχουν για δεκαετίες σε όλες τις καιρικές συνθήκες και στη σκληρή μεταχείριση.
  • Διαθέτουν λειτουργία παντός καιρού με αεροστεγή και υδατοστεγή μηχανισμό ασφαλείας από μυρωδιές, χιόνια, καταιγίδες κτλ.
  • Εξαφανίζουν, ουσιαστικά, τα απορρίμματα που βρίσκονται σε κοινή θέα ενώ παράλληλα κλείνουν και αεροστεγώς, οπότε τα πεζοδρόμια είναι πιο καθαρά, χωρίς δυσάρεστες οσμές.
  • Μπορούν να διαχειριστούν, με τη λειτουργία της διαβαθμισμένης συμπίεσης, όλα τα είδη απορριμμάτων: σύμμεικτα, γυαλί, μεταλλικά, PET-πλαστικά, βιο-απόβλητα, βρώσιμα λίπη, ηλεκτρικές συσκευές κ.α.

Συμβαδίζοντας με τις νέες απαιτήσεις για λογική διαχείριση απορριμμάτων, η GEPA LIFT δημιούργησε τους βυθιζόμενους κάδους απορριμμάτων διαβαθμισμένης συμπίεσης που ανταποκρίνονται σε πλήθος αλλαγών.

Για διαχείριση απορριμμάτων και ανακύκλωση, η συγκεκριμένη μέθοδος αποτελεί την πιο αποδοτική λύση αφού η διαλογή γίνεται στην «πηγή» μειώνοντας έτσι το επιπλέον κόστος από την μεταφορά των ανακυκλώσιμων υλικών και ενισχύοντας την κυκλική οικονομία.

Η διαχείριση απορριμμάτων για ιδιώτες και ΟΤΑ που ενδιαφέρονται για το περιβάλλον, την ενέργεια και την οικονομία πλέον αλλάζει.

Αστικός εξοπλισμός και κάδοι απορριμμάτων έχουν όνομα – GEPA LIFT.