Υπηρεσίες

SERVICE

Οι μεγάλες συνεργασίες χρειάζονται δυνατούς συνεργάτες.
Η εξυπηρέτηση σημαίνει περισσότερα από τεχνική υποστήριξη για εμάς και αυτό είναι η ποιοτική μας υπόσχεση.

Μας δίνετε την εμπιστοσύνη σας, εμείς σας δίνουμε την πλήρη προσοχή μας. Είμαστε στην διάθεσή σας ακόμη και εκτός ωραρίου εργασίας, εξασφαλίζοντας τη διαθεσιμότητα εξυπηρέτησης.

ΓΡΑΜΜΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ

Τηλεφωνική Γραμμή Εξυπηρέτησης

Η Ομάδα Τεχνικών της εταιρείας αποτελείται από έμπειρο προσωπικό, έτοιμο να απαντήσει στο τηλεφώνημά σας για να σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε το τυχόν πρόβλημα στον εξοπλισμό που σας προμηθεύσαμε.

24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα.

Ανταλλακτικά

Η ικανοποίηση των πελατών θα είναι πάντοτε μείζονος σημασίας για τη GEPA LIFT, και έτσι, είμαστε σε θέση να καλύψουμε ανάγκες για service και ανταλλακτικά από 4 μέχρι 24 ώρες σε οποιοδήποτε σημείο με αποτέλεσμα οι πελάτες να είναι ποιοτικά εξασφαλισμένοι, πριν και μετά την πώληση.

Τεχνική Υποστήριξη

Οι έξυπνες εφαρμογές μας προσφέρουν στους συνεργάτες μας μια λίστα ελέγχων σχετικά με το εκάστοτε μηχάνημα. Ο συνεργάτης του service έτσι μπορεί να χρησιμοποιήσει έξυπνα συστήματα διαγνωστικών ώστε να ολοκληρώσει τον έλεγχο με ασφάλεια και επιτυχία

Παράδοση

Δεν χρειάζεται να μεταφέρετε το προϊόν σας: εμείς θα το κάνουμε για εσάς, για να εξοικονομήσετε χρόνο και χρήμα και να επικεντρωθείτε στις βασικές επιχειρηματικές δραστηριότητές σας.

Συνεργαζόμαστε με εξειδικευμένα και ειδικά εκπαιδευμένα συνεργεία για την εξυπηρέτηση όλων των πελατών μας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Για αυτόν το λόγο, η τεχνική υποστήριξη των πελατών μας αποτελεί βασική μας προτεραιότητα. Είναι σε θέση να καλύψει ανάγκες για service και ανταλλακτικά από 4 μέχρι 24 ώρες σε οποιοδήποτε σημείο με αποτέλεσμα οι πελάτες να είναι ποιοτικά εξασφαλισμένοι, πριν και μετά την πώληση.