ΕΣΠΑ
βυθιζόμενοι κάδοι απορριμμάτων με συμπίεση για Δήμους και ΟΤΑ
βυθιζόμενοι κάδοι συμπίεσης από την Gepa Lift
βυθιζόμενοι κάδοι με συμπίεση απορριμμάτων της εταιρίας Gepalift
Συστήματα διαχείρισης απορριμμάτων Βυθιζόμενα συστήματα με διαβαθμισμένη συμπίεση

ΒΥΘΙΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΔΟΙ ΜΕ ΣΥΜΠΙΕΣΗ

Οι βυθιζόμενοι κάδοι διαβαθμισμένης συμπίεσης αποτελούν οικονομική, οικολογική και ενεργειακή λύση για κάθε ΟΤΑ – και όχι μόνο!Οι υπόγειοι κάδοι συμπίεσης της GEPA LIFT διαθέτουν πλήθος πλεονεκτημάτων έναντι άλλων συμβατικών μεθόδων: μειώνουν τη συχνότητα συγκομιδής έως και 80% και το κόστος αποκομιδής έως και 90%, αυξάνουν σημαντικά την χωρητικότητα των κάδων, ενισχύουν την ανακύκλωση και διατηρούν το ευρύτερο περιβάλλον καθαρό. Επιπλέον, οι κάδοι συμπίεσης απορριμμάτων παρέχουν ευελιξία σε τύπο και διάταξη, ενώ δεν απαιτούν και τροποποιήσεις στα υπάρχοντα απορριμματοφόρα.

Κάδοι συμπίεσης απορριμμάτων

Οι βυθιζόμενοι κάδοι απορριμμάτων με διαβαθμισμένη συμπίεση αξίζουν την προσοχή σας, καθώς κάθε κάδος συμπίεσης 1100lt μπορεί, ουσιαστικά, να χωρέσει πάνω από 8 συμβατικούς κάδους της ίδιας χωρητικότητας!

Παράλληλα, οι βυθιζόμενοι κάδοι απορριμμάτων συμβάλλουν δραστικά και στην προστασία του περιβάλλοντος καθώς μειώνουν την ατμοσφαιρική ρύπανση από τα πετρελαιοκίνητα απορριμματοφόρα που πλέον θα κινούνται λιγότερο.

Αν αναζητάτε εξοπλισμό για Δήμους, οι βυθιζόμενοι κάδοι της GEPALIFT αποτελούν μια οικονομική λύση και εγγύηση για την αναβάθμιση της περιοχής.

Ανακαλύψτε τη μεγάλη ποικιλία της εταιρείας μας σε συστήματα υπογειοποιήσης κάδων απορριμμάτων για κάθε σας ανάγκη και επωφεληθείτε από το εύρος των επιλογών σε βασικό και προαιρετικό εξοπλισμό.