Η GEPA LIFT είναι μια Ελληνική εταιρία που δραστηριοποιείται από το 1981. Όλα τα χρόνια συνεχούς επιχειρηματικής δράσης έχει επιδείξει σημαντικότατο έργο στον τομέα της ανάπτυξης και της καινοτομίας. Ξεχωρίζει για τις νέες μεθόδους παραγωγής, τα καινοτόμα προϊόντα της και τα επιχειρηματικά μοντέλα της στην ψηφιακή εποχή.

Στοχεύοντας πάντα στις νέες τεχνολογίες η GEPA LIFT δραστηριοποιείται στην κατασκευή μηχανημάτων ανύψωσης, βυθιζόμενων κάδων μείωσης κόστους αποκομιδής απορριμμάτων και μηχανημάτων παραγωγής κόμποστ. Η επιχείρηση πέτυχε πρωτεύοντα ρόλο στον κλάδο της στηριζόμενη στην μακροχρόνια εμπειρία και στη συνεχή ενημέρωση και προβολή, με αποτέλεσμα την εδραίωση και βελτιστοποίηση της τρέχουσας σειράς προϊόντων και τον σχεδιασμό/ανάπτυξη νέων προϊόντων μέσω της πολύτιμης τεχνογνωσίας που διαθέτει.

Πιλοτικά προγράμματα, που αναπτύχθηκαν από το 1987 στον τομέα της ρομποτικής εφαρμογής σε προϊόντα υψηλής τεχνολογίας και ποιότητας, λειτούργησαν άριστα με αποτέλεσμα να ανοίξει ο δρόμος και να αρχίσουν να υλοποιούνται τα κατασκευαστικά πρότυπα των προϊόντων. Η επιτυχία συνεχίστηκε λόγω της ποιότητας, στην εφαρμογή των συστημάτων και την αποδοχή όλων αυτών από τους πελάτες μας.

Η εταιρεία είναι μοναδική στο είδος της σε όλα τα Βαλκάνια και παράγει προϊόντα παρέχοντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες “με το κλειδί στο χέρι” σε έξυπνα συστήματα εφαρμογής της ρομποτικής και σε μηχανήματα υψηλής επικινδυνότητας. Έχει μοναδικότητα κατασκευών σε εξειδικευμένα προϊόντα σε πανελλήνια κλίμακα αλλά και τα βαλκάνια και είναι μία από τις λίγες εταιρείες του είδους στην Ευρώπη.

Η GEPA LIFT έχει ως στόχο την παρουσία της σε όλον τον κόσμο, προκειμένου να γνωρίσει της απαιτήσεις/ανάγκες των πελατών και να μπορέσει να τις ικανοποιήσει. Με συμμετοχή σε πολλές κλαδικές εκθέσεις ανά την Ελλάδα και την Ευρώπη. Σκοπός της διοίκησης είναι η υλοποίηση εμπορικών στρατηγικών που στοχεύουν στην παραγωγή και πώληση μεγάλων ποσοτήτων, με αποτέλεσμα την ανάδειξή της εταιρίας, ανάμεσα στους ηγέτες του κλάδου, αυξάνοντας την ανταγωνιστικότητά της στην αγορά, αλλά και τον κύκλο εργασιών της. Πρόθεση της είναι να καταστήσει τη GEPA LIFT συνώνυμη της ποιότητας και της αξιοπιστίας, αλλά και περισσότερο αναγνωρίσιμη.

Αποτελεί πεποίθηση της διοίκησης ότι η ικανοποίηση των πελατών επιτυγχάνεται μέσω της παροχής προϊόντων, τα οποία, εκτός από την εκπλήρωση των αναγκών των πελατών μέσω της χρήσης, συμμορφώνονται με τους ισχύοντες κανονισμούς, διαθέτουν χαρακτηριστικά υψηλής ασφάλειας και αποτελεσματικότητας, είναι χωρίς ελαττώματα, η χρήση τους είναι εύκολη και σαφής, είναι αξιόπιστα σε βάθος χρόνου, και ταυτόχρονα, οικονομικά. Το πελατολόγιο της είναι διευρυμένο σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, με ένα δίκτυο συνεργατών, που δραστηριοποιούνται στον τομέα της πώλησης, εξυπηρέτησης, ανταλλακτικών και service.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Για αυτόν το λόγο, η τεχνική υποστήριξη των πελατών μας αποτελεί βασική μας προτεραιότητα. Είναι σε θέση να καλύψει ανάγκες για service και ανταλλακτικά από 4 μέχρι 24 ώρες σε οποιοδήποτε σημείο με αποτέλεσμα οι πελάτες να είναι ποιοτικά εξασφαλισμένοι, πριν και μετά την πώληση.